Hvis du har plads i din have, har Decathlon sin 14ft Domyos-trampolin tilgængelig for £ 249,99. Supermarkedet har en bred vifte af Sportspower Premium-trampoliner, lige fra £ 119 til den grundlæggende 10ft-version, til £ 179 for en 14ft skålformet trampolin. Gennemse hele udvalget her. Gennemse området her. Bestanden kan variere afhængigt af hvor du er i England (udforsk hele spektret). En havetrampolin kan være en fantastisk måde at forbrænde overskydende energi på – og masser af detailhandlere har billige trampoliner på tilbud lige nu. Den bedste trampolinkvalitet, det bedste valg. Hos os får du garanteret en usædvanligt holdbar og sikker trampolin i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder og af bedste kvalitet. Det er en stor størrelse, hvis du har lidt haveplads, men ikke vil have en trampolin til at optage det meste. Mini, 4ft trampoliner med et håndtag er ideelle til en enkelt energisk småbørn, eller du kan plumpe efter en meget større trampolin med et sikkerhedsindkapsling, hvis du har et par børn og lidt mere plads.

Uanset om du leder efter en trampolin til sjov eller fitness, dækker denne fra Amazon alle dine baser. Som en Amazon Associated Consumer Articles tjener på kvalificerende køb. Tara Higgins fra West Orange, New Jersey, vendte sig til Amazon for at bestille et afvisningshus og en basketbøjle til hendes tre børn for at tilføje baghaven, som allerede havde en legeplads med et træhus, klippevæg og en rutsjebane. Den har 36 fjedre, så den kan hoppe og nemt kan klappes sammen, så du kan lægge den væk, når du ikke bruger den. Det leveres ikke med et bærende greb, så det er kun egnet til børn, der har en vis tillid til at hoppe, men det betyder, at du har al bevægelsesfrihed, når du hopper rundt. Skywalker Trampolines Mini Trampolin med kabinet anbefales til børn takket være dets sikkerhedsfunktioner. Ved du, hvilken slags trampolin du leder efter? Og jeg kender nogle af vores leverandører fra USA, de har en leveringstid på 12 til 14 uger, så der er ganske ventetid på dem, “bemærkede Thomson.

Vi har et stort udvalg af BERG-trampoliner, der kan købes i vores online butik. Takket være interne design og kontinuerlig kvalitetskontrol gør BERG forskellen. Du vil kigge efter flere forskellige sikkerhedsfunktioner: Inkluderet et kvalitetsindkapsling, Et godt niveau af polstring over fjedrene, galvaniseret stålramme, ingen hulrum og rustbestandige fjedre. Der var et argument over et legetøj. En anden fantastisk trampolin til børn over et år, da denne er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Har aldrig en trampolin under løse trælemmer eller i nærheden af ​​strømledninger. Trampoliner i forårstil er konstrueret med fjedre, der er placeret langs den udvendige kant af trampolinen, selvom de fleste moderne versioner har puder eller paneler, der dækker disse fjedre, kan fjedrene stadig forårsage utilsigtede kvæstelser. Som et resultat finder flere og flere trampoliner vej til baggårde, hvorfor der har været en jævn stigning i antallet af trampolinrelateredeskader i de senere år.