ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Για «γεωγραφικά προβλήματα» μιλά η επικεφαλής του ΡΑΜ…”

Φιλιππίνες: 600.000 επιζήσαντες δεν έχουν λάβει ακόμη επισιτιστική βοήθεια! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Για «γεωγραφικά προβλήματα» μιλά η επικεφαλής του ΡΑΜ

Ένδεκα ημέρες μετά το πέρασμα του φονικού τυφώνα Χαϊγιάν που σάρωσε τις κεντρικές Φιλιππίνες, 600.000 επιζήσαντες δεν έχουν ακόμη λάβει τη βοήθεια του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ, ανακοίνωσε σήμερα ο διεθνής οργανισμός.

Το PAM διένειμε ρύζι και ενεργειακά μπισκότα σε 1,9 εκατομμύρια ανθρώπους, διευκρίνισε η γενική διευθύντρια Ερταριν Κάζεν σε συνέντευξη Τύπου στη Μανίλα.

Ωστόσο σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση, στις πληγείσες περιοχές από ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα τουλάχιστον 300 χλμ. την ώρα και κύματα ύψους 5 μέτρων, περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι χρήζουν επισιτιστικής βοήθειας. “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους δεν μπορέσαμε να έχουμε πρόσβαση. Εργαζόμαστε για να φθάσει η βοήθεια στους ανθρώπους αυτούς που δεν έχουν άλλο μέσο να βρουν τροφή και ο αριθμός αυτός θα μειωθεί”.

Τα “γεωγραφικά προβλήματα”, όπως οι πλημμυρισμένοι δρόμοι και η δυσκολία να μεταβούμε σε απομακρυσμένα νησιά του αρχιπελάγους, δυσχέραναν τις επιχειρήσεις, πρόσθεσε η επικεφαλής του ΡΑΜ. “Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, ντετεκτιβ πειραιασ συνεχίζουμε να επιτελούμε την γραφεια ντετεκτιβ αποστολή μας για να καλυφθούν ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ οι ανάγκες της κοινότητας των Φιλιππίνων”, πρόσθεσε τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν έως η επισιτιστική βοήθεια να φθάσει σε όλους τους πληγέντες.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός οικονομικού σχεδιασμού Αρσένιο Μπαλισακάν ανακοίνωσε ότι το κόστος της ανοικοδόμησης σπιτιών, σχολείων, δρόμων και γεφυρών που καταστράφηκαν από τον τυφώνα μπορεί να ανέλθει σε 250 δισεκατομμύρια πέσος (5,8 δισεκατομμύρια δολάρια) και πιθανώς η κυβέρνηση να ζητήσει φτηνά δάνεια από οργανισμούς αναπτυξιακής βοήθειας.

“Αν η κυβέρνηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ πετύχει να αναπτύξει πόρους για την ανοικοδόμηση μετά τον τυφώνα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ η οικονομία μπορεί να αναπτυχθεί ταχύτερα”, δήλωσε ο αξιωματούχος προσθέτοντας ότι τα ισχυρά θεμέλια της οικονομίας της χώρας παραμένουν ισχυρά.

Ο Χαϊγιάν, ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες στα χρονικά, έπληξε τα νησιά των κεντρικών Φιλιππίνων στις 8 Νοεμβρίου προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Ο απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται σε 3.982 νεκρούς, 1.602 αγνοουμένους και τέσσερα εκατομμύρια εκτοπισμένους, χωρίς στέγη. Τουλάχιστον 18.000 είναι οι τραυματίες, σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης των καταστροφών.

Στην πόλη Τακλομπάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Λέιτε, μια κρατική τράπεζα άρχισε σήμερα να υπολειτουργεί, ενώ οι αρχές προσπαθούν να φθάσουν στις απομακρυσμένες περιοχές. ‘Ανθρωποι είχαν σχηματίσει ουρές έξω από το υποκατάστημα της Land Bank, όπου τέθηκε σε λειτουργία ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, ενώ αναμένεται δύο ακόμη μηχανήματα να λειτουργήσουν εντός της ημέρας, από τα οποία οι κάτοικοι θα πάρουν μετρητά για να αγοράσουν τρόφιμα για πρώτη φορά μετά το πέρασμα του τυφώνα.

Ο αντι δήμαρχος της Τακλομπάν δήλωσε ότι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών δεν έχουν λάβει ανθρωπιστική βοήθεια. “Έχουμε φθάσει σε όλες τις περιοχές αλλά η βοήθεια δεν δόθηκε στον κάθε πληγέντα. Επίσης, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ η βοήθεια δεν είναι αρκετή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπορεί να φτάνει για δύο ή τρεις ημέρες, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ αλλά μετά δεν έχουν τίποτε”.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.protothema.gr/world/article/329627/filippines-600000-epizisades-den-ehoun-lavei-akomi-episitistiki-voitheia/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…