ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ιδιωτικοσ detective ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες ντετεκτιβ Γραφειο ντετεκτιβ πειραιασ Τι συμφώνησαν Μητσοτάκης-Τρόικα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες Σύμφωνα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ με ανώτατο παράγοντα του κερατο απιστια υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «δεν υπάρχουν κόκκινες κάρτες» Γραφεία Ντετέκτιβ Πειραιά στο πρώτο ντετεκτιβ χρεώσεις κύμα κινητικότητας…”

Έρχονται λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς και δημοτικές επιχειρήσεις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Τι συμφώνησαν Μητσοτάκης- τρόικα – Σύμφωνα με ανώτατο παράγοντα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «δεν υπάρχουν κόκκινες κάρτες» στο πρώτο κύμα κινητικότητας

Έκλεισε η συμφωνία για το επόμενο κύμα κινητικότητας και απολύσεων μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικας, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου ενενήντα λεπτά.

Οι δύο πλευρές αφού ολοκλήρωσαν την αποτίμηση της πρώτης κινητικότητας και συμφώνησαν ότι τα προαπαιτούμενα καλύπτονται, συζήτησαν τη διαδικασία βάσει της οποίας θα επιτευχθούν οι επόμενες απολύσεις και διαθεσιμότητες.

Συγκεκριμένα για το θέμα των απολύσεων συμφωνήθηκαν τα παρακάτω   

-Μείωση προσωπικού μεγάλων φορέων, χωρίς όμως να κλείσουν όπως έγινε στη περίπτωση της ΕΡΤ

- «Λουκέτο» σε εκατοντάδες δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να υπάρξουν αυτόνομα και χρηματοδοτούνται από τις κεντρικές υπηρεσίες των δήμων, όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα το protothema.gr

-«Λουκέτο» σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, τα οποία θα θεωρηθούν ζημιογόνα ή «χωρίς λόγο ύπαρξης», όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη

-Συγχωνεύσεις δημοσίων επιχειρήσεων

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναμένεται της επόμενες ημέρες να συμπληρωθεί η λίστα των οργανισμών οι οποίοι θα μπουν σε διαδικασία «ξαφνικού θανάτου».

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς είχε εκφράσει την ενόχλησή του για καθυστερήσεις που έχουν παρουσιαστεί από πλευρά υπουργείων σχετικά με το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είχαν υποδειχθεί οργανισμοί προς συγχώνευση ή κλείσιμο.  

Για μια ακόμη φορά, στη χθεσινή συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την τρόικα, έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στις 15.000 απολύσεις έως το τέλος της επόμενη χρονιάς, οι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου που συνεχίζουν να εργάζονται βάσει προσωρινών διαταγών. Πάντως, αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκφράζεται αισιοδοξία, αφού για πρώτη φορά στην χθεσινή συνάντηση η ομάδα Τόμσεν ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για τον αριθμό των συγκεκριμένων υπαλλήλων.  

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις 4.000 απολύσεις, για τις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2013, έχουν ικανοποιηθεί με την προσμέτρηση των 2.000 περίπου απολυμένων από την ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής απομένουν ακόμα 1.300 απολύσεις, οι οποίες υπολογίζεται πως θα είναι οι πολιτικοί υπάλληλοι των αμυντικών βιομηχανιών, που, όπως όλα δείχνουν, θα δουν την πόρτα της εξόδου του Δημοσίου εντός των επόμενων σαράντα ημερών. Επιπλέον για τη συμπλήρωση αυτού του αριθμού θα προσμετρηθούν όλοι εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στους οποίους θα επιβληθεί η ποινή της οριστικής αργίας, μετά από απόφαση των αρμόδιων πειθαρχικών συμβουλίων.

Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τέθηκε επιπλέον και το δεύτερο κύμα των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θα μπουν στο καθεστώς της οχτάμηνης κινητικότητας. Κατ’ αρχήν επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά πως όσοι δημοτικοί υπάλληλοι μπουν σε εθελούσια διαδημοτική κινητικότητα, θα είναι σε διαθεσιμότητα το πολύ δύο μήνες. Εκτός αυτών όμως, σε πρόγραμμα οχτάμηνης κινητικότητας θα μπουν κυρίως υπάλληλοι που απασχολούνται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον ΕΟΠΥΥ, αλλά και σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο πρώτο κύμα κινητικότητας, όπως δήλωσε ανώτατος παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «δεν υπάρχουν κόκκινες κάρτες».

Η ίδια πηγή ανέφερε χθες ότι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό το συγκεκριμένο υπουργείο δε βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων, μιας και έχουν τηρηθεί τα χρονοδιαγράμματα. 
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα
φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε
μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ κόμμακόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω <a href="http://ekloges.ypesεθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την κόμμακόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.protothema.gr/politics/article/330203/erhodai-louketa-se-dimosious-organismous-kai-dimotikes-epiheiriseis/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…