Hvis kritisk faktor omgås, hvordan kan en person afvise ethvert forslag, da er det ikke den kritiske faktor, der bestemmer, om et forslag er acceptabelt eller ej? Ideen om at få sin kritiske faktor omgået – der er noget skræmmende ved det. Når du imidlertid er klar over, at når du ryger og har højt blodtryk, har du dobbelt så stor risiko for at få et hjerteanfald end en person, der ikke ryger, kan du have det lettere at holde op. Hvis du vil stoppe med at ryge, er der dog mange måder; du skal have en stærk viljestyrke til at tackle dine trang. For Effektiv rygestop det første har de muligvis ikke den nødvendige viljestyrke til at opretholde aktiviteter, der er relateret til vægttab. Mind Power-programmer er blevet oprettet af Master Randy Charach, som er en kendt offentlig taler og tryllekunstner. En af de store frygt for dem, der aldrig er blevet hypnotiseret, er frygt for at opgive kontrol til en anden person. For eksempel mislykkedes en professor på mit universitet næsten en hel klasse et kvarter og var stolt over at have gjort det – indtil administrationen påpegede, at med en så stor procentdel af fejl, var det han, professoren, der gjorde noget forkert. I sin nye bog MIND OVER BACK PAIN, Dr. John Sarno, professor i medicin ved NYU Før sessionen havde både Richard (min hendes husbond) og jeg udfyldt et online spørgeskema til Lela for at fastlægge vores rygebehov, hvorfor vi startede, hvad længder vi er gået for at ryge i fortiden osv. Vi udskriver også en kopi af vores svar, så vi kan henvise tilbage til dem i løbet af kurset.

Når du banker på ham på skulderen for at give den tilbage til ham, spørger han, hvor du har den fra. Han vil sandsynligvis lade det gå, fordi grunduddannelse er så udmattende, at det ikke er let at vågne op bare for at gå til dåsen. Hans frygt for kritik var reduceret, og faktisk har han nu påtaget sig jobbet med at udføre intern it-uddannelse for personalet i hans virksomhed. Den ofte givne definition af hypnose bidrager muligvis til denne frygt. Kan det være tid til en alternativ definition? Så nyttig som hypnotisører finder denne definition er den ikke uden svaghed. Nå, du er lige ved at finde ud af den sande essens af hypnose i vores liv. Du bruger muligvis cigaretrygepatcher i uger, men har stadig svært ved at stoppe med at ryge. Du starter bilen og tænder en cigaret. Imidlertid ender de fleste med at gøre, hvad de synes, de burde gøre i stedet for at forfølge, hvad de virkelig ønsker at gøre. Derfor betragter mange mennesker hypnose som en regression af børnenes tankemønstre. Som den komiske hypnotisør giver enforslag, du vil se en eller flere af menneskerne på scenen flinch, ryk eller bevæge sig på en eller anden måde. Som enhver hypnotisør ved, kan man ikke få noget til at gøre noget mod ens vilje. Vi kan derefter arbejde på disse evner og foretage en ændring for et bedre selv. Al hypnose er selvhypnose. Jeg er forfatter til bestsælgeren Dynamisk forankret selvhypnose: Opret din egen bedste fremtid ved hjælp af verdens hurtigste og nemmeste selvhypnoseteknik.