Hvis du drager fordel af det, du har lært i denne artikel, vil du opdage, Berg flatground 430 at du får mere ud af den tid, du bruger på at arbejde. Hos Ijumpusa kan du få den billige trampolin til dig. Typisk spænder trampoliner fra 300 til 550 pund, der kan være på en trampolin på én gang. Da trampolinrelaterede ulykker er steget gennem årene, er folk bekymrede over sikkerheden ved disse instrumenter. Korrekt vedligeholdelse og udskiftning af ødelagte trampolindele er nøglen til at sikre, at folk forbliver i sikkerhed mens de nyder at trampolin springe. Fire personer har lidt mindre kvæstelser. Jeg kan stole på mine fingre på den mængde “følelse af perfekte” dage, jeg har haft i de sidste 17 år med gymnastik og trampolin. Dette vil give dit barn store baggrundslegepladser i mange år. Teknik kommer, men holdning skal indsprøjtes lige fra første dag, eller atleten bliver doven og har en idé om, at han eller hun kan gøre, hvad de vil.

Men indimellem giver det atleterne et lille chok og tvinger dem til at arbejde lidt hårdere den dag. Men hvis dette er den vej, du som coach ønsker at tage med dine atleter, vil du gerne cykle gennem disse tre faser et par gange, hvilket normalt reducerer længden af ​​”Max Strength” -fasen. Det er her atleten fortæller træneren, hvordan han eller hun føler dagen for træning, og baseret på et par sving foreskriver træneren en plan baseret på atletens mentale opmærksomhed og beredskab den bestemt dag. Prime Day følger Amazons “lynnedslag” -format: titusinder af produkter sælges hvert 5. minut for salgets varighed på 30 timer (starter kl. 18.00. I øvrigt kommer ikke mange atleter på træning 4 dage om ugen i provinsielle og føler sig perfekt hver dag. Gør ikke dette for yngre atleter.

Så længe træneren forklarer, hvorfor han eller hun ordinerer dette format, skal atleterne forstå og følge uden tøven. En coach kan vælge at prøve at blande faser vekselvis gennem ugerne. “Power” skyldes sidst på grund af det faktum, at de andre faser har været alle under forberedelse til denne fase. Selv hvis du vælger at forblive i den samme fase i lang tid, er du stadig nødt til at ændre programmet og cykle gennem forskellige øvelser og holde børnene gætte. Det føles næppe som at træne, selvom du faktisk får en ret god træning. Du kan endda overveje at indramme din træning med disse pogo-sessioner. Mens trampolinøvelse har flere sundhedsmæssige fordele, så har andre øvelser også andre fordele i forhold til andre øvelser som jogging og aerobe øvelser, der har stor indflydelse på en overflade. Ingen træning skulle føles som om den kan gennemføres, da var det for let. Først og fremmest træner ikke atleten så hårdt, at han eller hun har brug for en deload-session.

Når du kun konditionerer 5 timer om ugen, er en deload-session ikke særlig fuld. For en yngre atlet er deload-sessionen dog ikke så nødvendig. Maks styrke er hård på kroppen, og hvis atleten er ny med at konditionere, bør fokus potentielt være mere på “Grundlæggende styrke” og “Hypertrofi” med en vis maksimal styrke tilføjet øverst som et læringsværktøj. Derefter ville “Max Strength” -fasen være stor, fordi den derefter topper styrkeudbyttet hos atleten, inden der skiftes om prioriteterne. Trampoliner kan hjælpe dig med at blive en bedre atlet. Du kan sprede dine vinger og flyve uden fysisk at hoppe af det luftophængte fly. Intensiteten tager et ret spring uden “Hypertrofi” -fasen i midten. Den yngre atlet har muligvis ikke brug for magt på dette tidspunkt i sin karriere, når alt kommer til alt er Time of Flight (TOF) ikke taget højde for, så hoppehøjde betyder ikke noget.