Hun blander denne formel op med en bedårende rollebesætning af understøttende figurer, og hendes stykke modstand er en en gang-i-dit-liv-stjæle-dit-hjertehund. Den tidstestede formel af pige-møder-dreng er allerede på arbejde i Prologen. Hun har allerede et job – et, der lader hende arbejde hjemmefra og giver hende en behagelig indkomst, så hun forsørger sig selv. Men hvis de holder en pote væk fra jorden eller strækker hovedet ud, er dette ikke gode tegn. Hævede tandkød, gul opbygning eller brune strimler er de tegn, du skal kigge efter. Der er tusinder af år med evolution at takke for dette. Hun har handlet meget i sine 23 år, som Larkin dygtigt afslører i den næste række kapitler, hvor hun nemt bevæger sig fra fortid til nutid, når bryllupsscenen udspiller sig. Hun vælger dette i en beruset bedøvelse, når brylluppet er forbi, og hun er hjemme igen og ruller på Internettet. Hun er smart nok til at indse, at det er mere end tid til at komme over hendes første kærlighed, men mellem denne viden og bevægelsen på en del er der en enorm læringskurve.

Inden for webstedet har Dr. Ko, en autoriseret dyrlæge, oprettet know-how-videoer, artikler om kattsundhed, still Dr. Ko-tip (hvor hun besvarer dine Ormekur kat håndkøb-sundhedsspørgsmål), information om giftige stoffer, produktindkaldelser, farlige husholdningsartikler og meget mere! Den canadiske veterinærmedicinske forening (CVMA) og Pet Food Association of Canada (PFAC) er frivillige organisationer, der for det meste er afhængige af integriteten af ​​de virksomheder, de certificerer, for at sikre, at produktingredienser ikke falder under minimumsstandarder. Det er ikke beregnet til at erstatte rådgivning og pleje af din dyrlæge eller med medicinske diagnoser eller behandlinger. Mens du er i syge killingsplejetilstand, så prøv at holde hende på en slags dyrlæge-godkendt mad, og sørg også for, at andre mennesker i dit hjem ikke lusker din kat velsmagende godbidder. En, som hun ikke er sikker på, at hun kan lave selv. Udtrykket “katridsygdom” er faktisk en fejlnummer, da der bider og slikker også kan overføre forstyrrelsen, fordi den bæres i en katte spyt.

Alle spørgsmål vedrørende din kats helbred skal drøftes med din dyrlæge. Derudover indeholder webstedet en butik fyldt med produkter, der er specifikt udvalgt til deres fordele ved at optimere din kats livskvalitet! Dr. Ko er en lidenskabelig tro på vigtigheden af ​​forebyggende medicin og at uddanne katteejere om dens fordele for deres katte. Falsk! Katte har meget specifikke ernæringsmæssige krav, herunder essentielle aminosyrer, som absolut skal fås diætetisk. Væsentlige sygdomme kan udvikles som et resultat af vitaminubalance og aminosyremangel, og det er bydende nødvendigt, at inden du skifter din kat til en hjemmelavet diæt eller en rå diæt, konsulterer du din dyrlæge og får en afbalanceret opskrift og alt det passende kosttilskud, der skal inkluderes. Ridsygdom hos katte er en bakterieinfektion, som en person kan få, efter at have været ridset, slikket eller bidt af en kat eller killingen. Alligevel er sygdommen virkningen af ​​det dybere problem.

Tilstedeværelsen af ​​blod i kattenes afføring kan relateres til et minimalt problem i dit kæledyr. Når de røde blodlegemer ødelægges, bliver katten derefter anemisk. At opretholde blodfosfatniveauer inden for det anbefalede interval er et centralt mål for dyrlæger, og hvis diætbegrænsning af fosfor ikke er tilstrækkelig til at opnå dette, kan din dyrlæge ordinere et tarmfosfatbindemiddel, såsom aluminiumhydroxid. De vil overdrivne mad, alkohol og stimulanter (især kaffe) og kan fortryde det senere – som med en tømmermænd. Hvis du kan lide moderne kærlighedshistorier og hunde, vil du elske denne bog. Jeg vil bare lave noget kød til min kat eller måske finde en online opskrift på kattefoder. Spild af tid, kapitel 1 bringer os tilbage til toppen af ​​den følelsesmæssige rutsjebane, da Van fortæller os, at “Brylluppet var mere, end jeg nogensinde kunne have ønsket.” Lige når vi tror, ​​at Van har fået sit hjertes ønske, finder vi ud af, at hun ikke er bruden, hun er hunbrudepige, og historien er i gang.