ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ – https://siarras.gr/ATHENS-0000000004-kataskevi-epiplon-volos.html; ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Έχει μια μεγάλη μύτη αλλά… δεν λέει ψέμματα όπως ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού από τον οποίο έχει πάρει το όνομά της……

Ανακαλύφθηκε η σαύρα… «Πινόκιο» ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Οι επιστήμονες πίστευαν πως το ερπετό είχε εξαφανιστεί πριν 50 χρόνια

Έχει μια μεγάλη μύτη αλλά… δεν λέει ψέμματα όπως ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού από τον οποίο έχει πάρει το όνομά της.

Πρόκειται για τη σαύρα «Πινόκιο» που οι επιστήμονες πίστευαν πως το είδος της είχε εξαφανιστεί από τον πλανήτη μας για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η σαύρα απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Alejandro Arteaga, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ στο τροπικό δάσος του Εκουαδόρ.

Ο Arteaga εντόπισε το μοναδικό αυτό ερπετό, μετά από έρευνες που διήρκεσαν τρία ολόκληρα χρόνια.

Η σαύρα «Πινόκιο» είχε ανακαλυφθεί το 1953 ενώ από το 1960 δεν είχε επανεμφανιστεί μέχρι σήμερα.

ΕΠΙΠΛΑ <a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone των ρεκόρ και των χρυσών εσόδων

Οταν ο ιδρυτής της Appl<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στην επιτυχία του

Οταν στις 9 Ιανουαρίου του 2007 ο Στιβ Τζομπς είχε βγάλει απ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που ερχόταν, με την επανάσταση των φορητών συσκευών και την διαρκή διασύνδεση στο διαδίκτυο εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο… Ισως, ούτε και οι οραματιστές δημιουργοί της Apple, που από το 2004 είχαν εστιάσει στη ανάπτυξη μια φορητής συσκευής τύπου tablet, επενδύοντας αρκετές δεκάδες εκατομμύρια σε έρευνα, ανάπτυξη και εξαγορά πατεντών.

Μια ομάδα χιλίων εργαζομένων με επικεφαλής των σχεδιαστή όλων των προϊόντων της Apple με το διάσημο πλέον πρόθεμα “i”, σερ Τζόναθαν Αϊβι, είχαν επικεντρωθεί στο μυστικό πρότζεκτ “Purple”. Οπως είναι ίσως λιγότερο γνωστό, το best seller προϊόν της Aplle, που γέμισε τα ταμεία της με έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και εκτίναξε για κάποια χρόνια στα ύψη την κεφαλαιοποίησή της, προέκυψε ως “spin-off” από το αρχικό πρότζεκτ.

Ακόμα και όταν ο ιδρυτής της Appl<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στην επιτυχία του. Ακόμα λιγότεροι αυτοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε με το υπό δημιουργία οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου, το οποίο η Apple είχε ξεκινήσει να χτίζει μέσω των iPods και του iTunes -το Apple Store ήρθε μετά. Και βέβαια οι περισσότεροι αναρωτιόνταν για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης και την είσοδο της Apple σε μια αγορά που μέχρι τότε κυριαρχούσαν ονόματα όπως της No Kia, της Motorola και της Ericsson.

Αξίζει να<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone – που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα – δεν είχε καν δυνατότητα σύνδεσης δεδομένων σε 3G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αφού οι άνθρωποι της Apple πίστευαν ότι οι καταναλωτές δεν θα ήθελα να πληρώνουν τα τσουχτερά την εποχή εκείνη τέλη διασύνδεσης και είχαν προβλέψει απλά τη δυνατότητα σύνδεσης σε τοπικά ασύρματα δίκτυα Wi-Fi.

Το τι ακολούθησε είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους. Οι φορητές συσκευές και ιδιαίτερα τα smartphones κυριαρχούν σήμερα στην αγορά των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, αντίστοιχα οικοσυστήματα, με κυρίαρχο πλέον το Android της Google, γιγαντώθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια και πλέον ένας από τους βασικούς στόχους της Βιομηχανίας είναι η διασύνδεση των δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.
Κοιτώντας πίσω, τρίμηνο στο τ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει την εκρηκτική αύξηση, που μετέτρεψε τη συσκευή της Apple από ένα gadget για τους μυημένους σε ένα fashion icon. Κορύφωση το εορταστικό, τελευταίο<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone σε όλες τις εκδόσεις του (4, 4S και 5) ξεπέρασε σε πωλήσεις παγκοσμίως τα 45 εκατομμύρια κομμάτια.

Πλέον η πρόκληση είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός πιο ισχυρός από ποτέ, η δυσπιστία μερίδας των καταναλωτών, αλλά κυρίως των επενδυτών μεγάλη και μένει να αποδειχτεί αν η Apple μπορεί να εκπλήξει και αυτή τη φορά εκτός από τα fan boys και τον υπόλοι<a href="http://www.stat<a href="http://www.%20AppleAppl<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone-sales-since-q2-2007/”>

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πάνω από 2.000 οι δισεκατομμυριούχοι!

Οι πάμπλουτοι αυξήθηκαν 6%, φτάνοντας τις 199.235 το 2013, με περιουσία 28 τρισ. δολαρίων – η Η αύξηση των πλουσίων εντοπίζεται στη Β.Αμερική και την ευρώπη, ενώ τα επόμενα χρόνια, η Ασία αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερο πλούτο

Ρεκόρ κατέγραψε το 2013 ο πληθυσμός των πάμπλουτων του πλανήτη, καθώς έφτασε τα 199.235 άτομα με συνολικό πλούτο στη διάθεσή τους, ύψους 28 τρισ. δολαρίων!

Μάλιστα, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 2.000, ενώ η αύξηση των πλουσίων εντοπίζεται στη Β.Αμερική και την ευρώπη.

Κορυφαίος θεωρείται ο ιδρυτής της Microsoft με έντονη δράση στη φιλανθρωπία, Μπιλ Γκέιτς, με 67 δισ. δολάρια περιουσία, και ακολουθεί ο γκουρού των επενδύσεων Γουόρεν Μπάφετ με 53,5 δισ.

Αυτά τα στοιχεία, ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ όπως αναφέρει η «Καθημερινή», προκύπτουν απο την τελευταία έκθεση της ελβετικής τράπεζας UBS και της εταιρείας συμβούλων Wealth-X, όπου καταγράφεται αύξηση στον αριθμό των πολυεκατομμυριούχων του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, οι δισεκατομμυριούχοι από 1.600 άτομα ξεπέρασαν τις 2.000, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ενώ όσοι κατέχουν περιουσία άνω των 30 εκατ. δολαρίων έφτασαν στο ρεκόρ των 199.235 με συνολική περιουσία 28 τρισ. δολάρια. Το ποσό αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Η Ασία ανέκαμψε με 44.505 πάμπλουτους εν συγκρίσει με τους 42.894 την παρελθούσα χρονιά, που παρατηρήθηκε πτώση. Τα επόμενα χρόνια, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΒΟΛΟΣ η Ασία αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερο πλούτο και να αναδείξει πιο πολλούς ζάμπλουτους από ότι η ευρώπη.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ
source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/592658/anakalufthike-i-saura-pinokio/




ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…