ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η κάμερα πρόλαβε παρακολουθηση ντετεκτιβ τιμεσ κινητου ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες να τραβήξει τρεις φωτογραφίες από τα κλάσματα του παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες δευτερολέπτου κατά τα ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ οποία ο αετός μπήγει τα νύχια ντετέκτιβ θεσσαλονίκη του τιμες ντετεκτιβ ντεντεκτιβ κερατο απιστια αθηνα στην πλάτη του αλαφιασμένου ελαφιού….”

Μοναδικά στιγμιότυπα «πάλης» μεταξύ χρυσαετού και ελαφιού ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ VIDEO
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κουτσούμπας προς μαθητές: «Ψηλά το κεφάλι»

«Μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πει παρακατιανούς» είπε ο γγ του ΚΚΕ απευθυνόμενος στους μαθητές του ΕΠΑΛ Πετρούπολης το οποίο επισκέφθηκε το πρωί, πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων«Ψηλά το κεφάλι, μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πει παρακατιανούς, να μελετάτε και να έχετε άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σας» είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στους μαθητές του ΕΠΑΛ Πετρούπολης το οποίο επισκέφθηκε το πρωί, πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε στους μαθητές να δώσουν και τη μάχη της μόρφωσης, όπως έχουν δώσει και άλλες μάχες στη ζωή τους, τόσο αυτοί, όσο και οι οικογένειές τους, και υπογράμμισε ότι ο συλλογικός αγώνας είναι εκείνος που μπορεί να αποδώσει καρπούς.

«Το σύνθημα όλων πρέπει να είναι: «ένας για όλους και όλοι για έναν, κανένας μόνος του στην κρίση, κανένας μόνος του στα προβλήματα», είπε ο κ. Κουτσούμπας και ανάφερε πως υπάρχει και ατομική ευθύνη, όμως αυτή λειτουργεί καλύτερα στη συλλογική πάλη και στις γενικές συνελεύσεις και δίνοντας το «παρών» στους καθημερινούς αγώνες.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι πρέπει να είναι κοινή η πάλη καθηγητών, μαθητών και γονιών, προσθέτοντας ότι η πολιτική της κυβέρνησης δημιουργεί αυτή την κατάσταση στη Παιδεία. Νωρίτερα, ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ.

Από την μεριά του ανέφερε ότι η υποβάθμιση δεν αφορά μόνο την Επαγγελματική Εκπαίδευση, αλλά και το Γενικό Λύκειο, αναφέρθηκε στη χθεσινή ψήφιση του νόμου για την Παιδεία και τόνισε ότι όλοι οι νόμοι είναι σε αρμονία με τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

«Δεν πρόκειται για “ξύλινη γλώσσα”. Είναι η αλήθεια» υπογράμμισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι θέλουν φθηνό και υποταγμένο εργατικό δυναμικό. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε την αναγκαιότητα του συλλογικού μαζικού διεκδικητικού κινήματος των εκπαιδευτικών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του εκπαιδευτικού στην διαπαιδαγώγηση των μαθητών αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές να νιώθουν τον εκπαιδευτικό μαζί τους.

Το ΚΚΕ θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, διαθέτοντας τη δύναμή του στην υπηρεσία του λαού, είπε ο γγ της ΚΕ του κόμματος, ενώ πρόσθεσε ότι η αγανάκτηση και η απελπισία είναι δικαιολογημένη.

Στις περιγραφές όλοι συμφωνούν, οι μεγάλες διαφορές εντοπίζονται όταν συζητάμε για τις αιτίες, αλλά και για τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε από εδώ και εμπρός, είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, τέλος επισήμανε ότι με το νόμο για την Παιδεία οδηγούν τους μαθητές στη μισοκατάρτιση και τη μισοειδίκευση και τόνισε ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν γενική μόρφωση.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Kαταδικάζει την επίθεση στο « Πρώτο Θέμα» το ΚΚΕ
«Βοηθά όσους θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στο λαό»

Την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι χθες αργά το απόγευμα στα γραφεία της Εφημερίδας « Πρώτο Θέμα» στο Μαρούσι καταδικάζει με ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφέρει πως η επίθεση αυτή «υπονομεύει την προσπάθεια για την ενίσχυση της λαϊκής πάλης και κινητοποίησης και βοηθά όσους θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στο λαό».
Σημειώνεται πως την επίθεση, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζ κόμμακόμματα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.skai.gr/news/environment/article/242658/monadika-stigmiotupa-palis-metaxu-hrusaetou-kai-elafiou/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…