ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Κατά την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, ξυλόσομπες λέβητας ανακάλυψαν 260 ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο πακέτα τσιγάρων χωρίς ταινίες pelletech 25 ασφαλείας για τα οποία δεν ηλιακα sonne ηλιακοι κενου διέθεταν νόμιμα παραστατικά, αποδοση μποιλερ ηλιακου τιμεσ ηλιακου καλαθι πελλετ θερμοσιφωνα κρυμμένα επιμελώς στο ταμπλό του αυτοκινήτου…”

Το ταμπλό του αυτοκινήτου έκρυβε λαθραία τσιγάρα ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Κατά την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν 260 πακέτα τσιγάρων χωρίς ταινίες ασφαλείας για τα οποία δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά, κρυμμένα επιμελώς στο ταμπλό του αυτοκινήτουΗ νευρικότητα που διακατείχε τους δυο αλλοδαπούς επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο πέρασε την πύλη του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα για να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς Ιταλία, έβαλε σε υποψίες τους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού.

Κατά την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν 260 πακέτα τσιγάρων χωρίς ταινίες ασφαλείας για τα οποία δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά, κρυμμένα επιμελώς στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Ο 22χρονος οδηγός και ο 41χρονος συνοδηγός συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Άλλη μια απόπειρα εξ αγωγής λαθραίων τσιγάρων προς την Ιταλία ματαίωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού στην Πάτρα, όπου συνέλαβαν έναν 56χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού που υποβλήθηκε σε έρευνα στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα. Σε δύο χειραποσκευές που είχε κρύψει στο χώρο της καμπίνας του φορτηγού, βρέθηκαν 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι τηςΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!
 
 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.
 
Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη   Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.
Ο κ.Κασσιανός δι<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡχιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:

-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),

-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,

-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,

-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη πολεοδομίαπολεοδομίας,

-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,

-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.

Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/323203/to-tablo-tou-autokinitou-ekruve-lathraia-tsigara/

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…