ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Πάνω ντετεκτιβ κερατο απιστια ντετεκτιβ τιμες λαρισα χρεώσεις από μοιχεια κερατο απιστια 700 εκατ. ντετεκτιβ τιμεσ αθηνα ευρώ το πλεόνασμα του 2013…”

Προϋπολογισμό χωρίς μειώσεις μισθών και συντάξεων καταθέτει η κυβέρνηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Πάνω από 700 εκατ. ευρώ το πλεόνασμα του 2013Κρατικό προϋπολογισμό με … ορίζοντα την 9η Δεκεμβρίου καταθέ ΤΕΙ σήμερα στις 11 το πρωί στη Βουλή ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας. Εξαιτίας της γενικότερης αβεβαιότητας, για την έκβαση της διαπραγμάτευσης, στις 250 σελίδες του κειμένου δεν θα υπάρχει ρητή αναφορά στο ύψος και το περιεχόμενο των μέτρων του 2014, για τον προφανή λόγο ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα σε αυτά η τρόικα και, άρα, ίσως χρειαστεί να αλλάξουν όλα ξανά, όταν επιστρέψουν οι ελεγκτές στις αρχές Δεκεμβρίου. Το κείμενο του προϋπολογισμού πάντως θα κρύβει «εκπλήξεις», κυρίως ως προς το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που υπολογίζει η κυβέρνηση για το 2013 και το 2014. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, για το 2013 θα ξεπερνά τα 700 ή και 800 εκατ. ευρώ (0,4%-0,5% του ΑΕΠ), ενώ για το 2014 θα φτάνει και στα 2,8 δισ. (1,5% του ΑΕΠ)

Πάντως κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου καθησύχαζε ότι ούτε ο προϋπολογισμός, ούτε η τρόικα κάνουν λόγο για μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων ή αυξήσεις φόρων. «Η τρόικα αναχωρεί από την Αθήνα αλλά μετά και τη τελευταία συνάντηση φάνηκε πως το δημοσιονομικό κενό δεν είναι πλέον το βασικό πρόβλημα. Πάμε καλύτερα, δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα διαρθρωτικά και όχι στα δημοσιονομικά μέτρα. Συζητάμε για την απόδοση των διαρθρωτικών μέτρων όπως τα μέτρα κατά της εισφοροδιαφυγής» ανέφερε, αποκλείοντας κάθε σκέψη για νέα μέτρα που θίγουν το βιοτικό επίπεδο των νοικοκυριών.

Η ίδια πηγή φάνηκε αισιόδοξη ότι τελικώς μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία έως το ορόσημο της 9ης Δεκεμβρίου. Στη χθεσινή σύσκεψη με την τρόικα, δεν απασχόλησαν τόσο τα νούμερα, αλλά αναλώθηκε κυρίως σε πολιτικό «παζάρι» για το πώς θα κλείσει το «πακέτο» της συμφωνίας για τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση αλλά και ως πού θα φτάσει η στήριξη που θα προσφέρουν τελικά οι ευρωπαίοι εταίροι.

«Όπλο» ο προϋπολογισμός

Ακόμα και χωρίς την έγκριση της τρόικας όμως, η κυβέρνηση καταθέ ΤΕΙ σήμερα στη Βουλή –όπως έχει υποχρέωση που απορρέει από το Σύνταγμα- έναν προϋπολογισμό που άλλαζε ξανά και ξανά μέχρι αργά χθες το βράδυ, ενώ μπορεί να υποστεί νέα αναθεώρηση και μετά τις 9 Δεκεμβρίου, ακόμα και με την κατάθεση του νέου Μεσοπρόθεσμου 2014-2017.

Τα διαρθρωτικά μέτρα στα οποία επιμένει η κυβέρνηση θα περιλαμβάνουν απολύσεις και καταργήσεις φορέων στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, νέα μέτρα του υπουργείου Εργασίας για την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών, αλλαγές στο μηχανισμό είσπραξης των φόρων με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς κλπ. 
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πε κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα
Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ κόμμακόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ κόμμακόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ κόμμακόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε ΔΙΑΖΥΓΙΟ Διαζύγιο – Οδηγός του Πολίτη για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.protothema.gr/economy/article/330202/proupologismo-horis-meioseis-misthon-kai-sudaxeon-katathetei-i-kuvernisi/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…