ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ ντετεκτιβ τιμες ντετεκτιβ αμοιβες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ πειραιασ Δύο διαφορετικοί ντετεκτιβ ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ θεσσαλονικη τιμες άνθρωποι παντρεμενη απιστια με κοινό σημείο ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ αναφοράς το «Παιδικό χωριό SOS». Μεγάλωσαν με απεριόριστη στοργή με μητέρες SOS και μιλούν στο People για τις μαμάδες τους, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμες αλλά  και τις ιστορίες της ζωής τους που τους ένωσαν για πάντα….”

Παιδικά Χωριά SOS ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Δύο διαφορετικοί άνθρωποι με κοινό σημείο αναφοράς το «Παιδικό χωριό SOS». Μεγάλωσαν με απεριόριστη στοργή με μητέρες SOS και μιλούν στο People για τις μαμάδες τους, αλλά  και τις ιστορίες της ζωής τους που τους ένωσαν για πάντα.Η αγάπη μητέρας και γιου
Ο Βαγγέλης Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σήμερα είναι 19 χρόνων και βρέθηκε για πρώτη φορά σε ίδρυμα στην ηλικία των 3,5 ετών. Οι λίγες αναμνήσεις που έχει από εκείνη την εποχή είναι «με πολλά παιδιά που τρώγαμε όλα μαζί σε ένα δωμάτιο» θυμάται. Στα 4,5 άνοιξε ο «φεγγίτ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και στη φιλόξενη αγκαλιά της Χριστίνας. «Δεν είμαι ορφανός. Οι φυσικοί μου γονείς ζουν σ’ ένα διαμέρισμα στην Αθήνα. Είναι άνεργοι, ο πατέρας μου παίρνει αναπηρική σύνταξη. Μας έδωσαν στο ίδρυμα για οικονομικούς λόγους. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν» δηλώνει. Θυμάται πως, μπαίνοντας στην εφηβεία, τον απασχόλησε πολύ γιατί οι άνθρωποι που τον έφεραν στον κόσμο δεν πάλεψαν όσο χρειάστηκε ώστε να μείνει η οικογένεια ενωμένη. «Στενοχωριόμουν. Στις σχέσεις που άρχισα να δημιουργώ με τα κορίτσια ντρεπόμουν να πω ότι έμενα στο Χωριό. Το ίδιο και στους φίλους μου στο σχολείο. Έτσι, όταν έγινα 15 χρόνων, ζήτησα να ζήσω για λίγο καιρό με τους φυσικούς μου γονείς, ώστε να πάρω τις απαντήσεις που χρειαζόμουν» λέει. Έμεινε κοντά τους μόνο 4-5 μέρες. Δεν έφταιγε ότι το σπίτι ήταν μικρό και σκο ΤΕΙνό, αλλά ότι το πρόβλημα με τον αλκοολισμό ήταν έντονο σε κάθε γωνιά, πίσω από κάθε κλειστή πόρτα. «Αν κατηγορώ για κάτι τους φυσικούς μου γονείς, είναι που δεν προσπάθησαν να κόψουν το ποτό. Δεν τους το είπα ποτέ, δεν υπήρχε λόγος, γιατί δεν θα άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα, όμως, ότι το σπίτι μου δεν θα μπορούσε να είναι αυτό, μαζί τους. Και δεν ξαναγύρισα». Πριν από τέσσερις μήνες παρουσιάστηκε στον Έβρο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Την προηγούμενη, γιόρτασε το γεγονός με τη μητέρα του –έτσι αποκαλεί την κυρία Χριστίνα–, τα αδέλφια του και τους παιδαγωγούς του. «Ήμουν πολύ χαρούμενος. Για μένα αυτή είναι η μάνα μου, η οικογένειά μου. Μάνα είναι αυτή που σε μεγαλώνει. Κι αισθάνομαι πολύ τυχερός για αυτό» λέει.

Εκείνη, η Χριστίνα ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης το 1997, στα 41 της. Ως παιδί μεγάλωσε και η ίδια σε ανάδοχες οικογένειες. «Γι’ αυτό εγώ μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα παιδιά» λέει. Στα 14 παντρεύτηκε με το ζόρι και χώρισε έξι μήνες αργότερα. Ήθελε από μικρή να γίνει μητέρα. Έτσι, στα 21 της, απέκτησε –χωρίς γάμο– την 36άχρονη σήμερα Ελένη. « Η ιδέα για να έρθω στο Παιδικό Χωριό ήταν της κόρης μου, μετά από μια διαφήμιση στην τηλεόραση» δηλώνει. Ήταν η πρώτη που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Χωριού, στο Πλαγιάρι. Δούλεψε πολύ με τα χέρια της για να φτιαχτούν τα σπίτια που λίγο αργότερα θα γέμιζαν παιδιά. «Κάθε φορά που έρχονταν ρούχα και παιχνίδια σε ένα χώρο που σήμερα είναι η Βιβλιοθήκη, πήγαινα και διάλεγα τα πιο όμορφα. Τα έπλενα, τα σιδέρωνα και περίμενα. Όταν η υπεύθυνη μου είπε ότι θα έχω κοντά μου τέσσερα παιδάκια, τον Βαγγέλη και τα αδέλφια του, πέταξα απ’ τη χαρά μου!» θυμάται. Έκτοτε έχουν ζήσει κοντά της, για περισσότερο ή λιγότερο χρονικό διάστημα, δώδεκα παιδιά. «Η ευθύνη ήταν και είναι μεγάλη. Αλλά και η αγάπη μου το ίδιο. Όταν τα μεγαλύτερα έφευγαν για τη Μετάβαση –ένα διπλανό σπίτι, στο οποίο διδάσκονται όσα θα πρέπει να γνωρίζουν ως ενήλικες–, έκλαιγα πολύ. Στα δύο τελευταία δεν πήγα να παρακολουθήσω τη διαδικασία. Πόσο να κλάψω πια;». Από τη βιολογική κόρη της είναι ήδη γιαγιά τριών εγγονών που έχουν την ηλικία του Βαγγέλη. Περιμένει με χαρά να αποκτήσει κι άλλα απ’ όλα τα παιδιά της, που δεν έφερε η ίδια στη ζωή, αλλά η ζωή σε εκείνη.

Για τον Χρήστο Μουστάκα, 28 χρόνων, η κατάληξή του στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης και η θαλπωρή που βρήκε μέσα σε αυτό συμπεριελάμβανε μερικές ενδιάμεσες «στάσεις»: Από το μαιευτήριο στο πατρικό του στη Χαλκίδα, μετά σε ίδρυμα στην Πεντέλη, ξανά στο πατρικό και κατόπιν στη Βάρη. «Μπαίνοντας στο Χωριό, πήγα στην Ε’ Δημοτικού, αλλά ουσιαστικά είχα κενά από την Α’. Δεν ήξερα να γράφω, δεν ήξερα καν τις μέρες, τους μήνες…» λέει. Οι εικόνες που έχει απ’ τη ζωή του «πριν από το Χωριό» είναι είτε σε ίδρυμα σε ένα θάλαμο με άλλα 20-30 παιδιά και «μητέρες» που άλλαζαν ανά βάρδια είτε στο πατρικό του, με τον πατέρα του απόντα. «Ούτε σήμερα έχουμε επαφές. Έχω χρόνια να τον δω. Συνήθως βρίσκεται στη φυλακή» τονίζει. Η φυσική του μητέρα δεν ήταν δυνατό να καλύψει τις ανάγκες του. Πολύ νεαρή τότε σε ηλικία, χωρίς δουλειά κι εφόδια, με εξάρτηση απ’ το αλκοόλ. «Το ψυγείο ήταν για μέρες άδειο. Δεν είχαμε ούτε ψωμί. Δεν της θύμωσα γι’ αυτό, αλλά δεν ήταν φυσιολογικό περιβάλλον για να μεγαλώσω. Το ήξερα, κι ας ήμουν παιδί» θυμάται. Δηλώνει περήφανος για όσα μπόρεσε να μάθει μέσα στο Χωριό. Κι αργότερα ότι κατόρθωσε να σπουδάσει σε σχολή τεχνικός υπολογιστών ή να δουλέψει στη συνέχεια σε υπεύθυνο πόστο σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας café. Και νιώθει υπόχρεος για όσα του πρόσφερε η μητέρα του στο Χωριό, η Μαρίνα. «Τη θεωρώ μάνα μου, γιατί αυτή έτρεξε όταν ήμουν άρρωστος. Αυτή ήταν κοντά μου, στα καλά και στα άσχημα. Ζω δέκα χρόνια μόνος μου, αλλά τη βλέπω σχεδόν καθημερινά. Με τη φυσική μου μητέρα μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να τη βοηθήσω. Έχει επιλέξει να ζει στο δικό της τρόπο ζωής. Κι εγώ με το δικό μου, με πολλά όνειρα για το μέλλον. Και μια οικογένεια με φροντίδα κι αγάπη που εγώ την εισέπραξα μέσα στο Χωριό».

Η μητέρα του, Μαρίνα Τσίγκα, αποφάσισε να γίνει μητέρα στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης όταν ήταν περίπου 40 ετών. Μέχρι τότε ήταν ιδιοκτήτρια ενός τουριστικού γραφείου στο Άργος. «Είδα μια σχετική διαφήμιση στην τηλεόραση και είπα ” τιμες ντετεκτιβ αυτό είναι”. Μετά έκλεισα το γραφείο» λέει για τη στιγμή που θέλησε να αλλάξει τη ζωή της. Ήταν το 1993. Βιολογικά έχει αποκτήσει τρία δικά της παιδιά, που, παρότι παραξενεύτηκαν, δεν θέλησαν να την αποτρέψουν. «Δεν υπάρχει απάντηση στο “γιατί” έγινα μητέρα στο Χωριό. Ίσως υπάρχουν πράγματα στην ψυχή μας που ξαφνικά μας βγαίνουν. Ίσως επειδή από μικρή ορφάνεψα από πατέρα. Ίσως όλοι είμαστε ταμένοι για κάποιους σκοπούς…» δηλώνει. Ο Χρήστος ήταν από τα πρώτα παιδιά που μεγάλωσαν με εκείνη ως «μητέρα». Είχε προηγηθεί το διάστημα που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο Χωριό ως «θεία» (η γυναίκα δηλαδή που αντικαθιστά τις «μητέρες» στα ρεπό τους). Τον συνυπολογίζει με τρυφερότητα στα 19 παιδιά της, βιολογικά και μη. «Εισέπραξε πολλή αγάπη ο Χρήστος κι αυτό ήταν βάλσαμο, γιατί ως παιδί ταλαιπωρήθηκε πολύ. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται για τη μαμά του. Δεν κρατάει κακίες. Κι αναγνωρίζει ότι το να έρθει στο Χωριό ήταν το καλύτερο για αυτόν». Και η ίδια διατηρεί επαφές με τη μητέρα του Χρήστου, όπως και των άλλων παιδιών. «Κάποια Χριστούγεννα που ο δρόμος τους έφερε τυχαία στο Χωριό, εκείνη άφησε μερικά χρήματα στο τραπέζι ως δώρο για τις γιορτές. Δεν τα έπαιρνε με τίποτα πίσω. Κι αυτές οι γυναίκες πονάνε που αφήνουν τα παιδιά τους. Βασανίζονται, αλλά τι να κάνουν;» Σε λίγο καιρό θα πάρει τη σύνταξή της. «Με απασχολεί πολύ. Δεν μπορώ να αποκοπώ απ’ ό,τι γίνεται στο Χωριό. Ίσως να έρχομαι εθελοντικά. Ο Χρήστος μού λέει ότι έκανα θυσία. Αλλά για μένα είναι μόνο αγάπη…».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Oλα όσα γν<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhoneinCanada φαίνεται το κου<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα – μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.

Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πί<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογρα<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.

YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

Σίγουρα ταχύτερος θα είναι <a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone. H ανανεωμένη
εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1
Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη
είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός
ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple
πιεζόμενη από τον ανταγωνισμ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhones με οθόνη 6
ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η
μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.

Εκτος από τις γνωστές επιλογέ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.

Οσον
<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό
κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει
τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και
να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολο<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.

Τέλος,
το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της
Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο
προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και
σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες
κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.

YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.protothema.gr/Stories/article/329709/paidika-horia-sos/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…