ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι αντιστοιχίες των τμημάτων ΑΕΙ που θα ισχύσουν για τις φετινές μετεγγραφές……
Όλες οι νέες αντιστοιχίες των τμημάτων ΑΕΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και ισχύουν από φέτος
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι αντιστοιχίες των τμημάτων ΑΕΙ που θα ισχύσουν για τις φετινές μετεγγραφές. Οι φοιτητές και οι γονείς πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις νέες αντιστοιχείς που περιλαμβάνουν και τα τμήματα που προέκυψαν μετά τις αλλαγές του σχεδίου «Αθηνά».
Για παράδειγμα ορίζεται ότι οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνση «Μαθηματικών» του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης μπορούν να ζητήσουν μετεγγραφή στο τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Αθηνών. Αντίθετα οι συμφοιτητές τους της εισαγωγικής κατεύθυνσης «Εφαρμοσμένων μαθηματικών» του ίδιου τμήματος δεν μπορούν να ζητήσουν μετεγγραφή καθώς εντάσσεται στα μη αντίστοιχα. Ακολουθούν όλες τα τμήματα που είναι αντίστοιχα καθώς και όσα δεν δίνουν τη δυνατότητα μετεγγραφής.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ
Αντίστοιχα θεωρούνται μεταξύ τους τα αναφερόμενα λειτουργούντα πανεπιστημιακά τμήματα ως ακολούθως:
1. «Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Κρήτης και του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και «Ελληνικής Φιλολογίας» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
2. « ιστορίας και αρχαιολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του πανεπιστημίου Κρήτης, « ιστορίας, αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, « ιστορίας, αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών» του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εντοπισμός απόκρυψης αριθμού ντετέκτιβ « ιστορίας και Εθνολογίας» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, «Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και ιστορίας» του πανεπιστημίου Αιγαίου και « ιστορίας» του Ιονίου πανεπιστημίου (για τα τρία τελευταία μόνο για την κατεύθυνση ιστορίας).
3. «Κοινωνικής Ανθρωπολογίας» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών και «Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και ιστορίας» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
4. «Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, «Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, «Φιλοσοφίας» του πανεπιστημίου Πατρών και «Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών» του πανεπιστημίου Κρήτης και μόνο για τις αντίστοιχες κατευθύνσεις.
5. «Ψυχολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών και του πανεπιστημίου Κρήτης.
6. «Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt Θεσσαλονίκη<a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE% γαλλικήγαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
8. «Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
9. «Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
10. «Θεολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
11. «Κοινωνικής Θεολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και «Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
12. «Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του πανεπιστημίου Κρήτης, του πανεπιστημίου Αιγαίου, ντετέκτιβ αθήνα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
13. «Εκπαίδευσης και αγωγής στην Προσχολική Ηλικία» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, «Επιστημών Προσχολικής αγωγής και Εκπαίδευσης» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, «Επιστημών της Εκπαίδευσης και της αγωγής στην Προσχολική Ηλικία» του πανεπιστημίου Πατρών, «Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών» του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τιμες ντετεκτιβ «Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, «Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης» του πανεπιστημίου Κρήτης και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και «Επιστημών της Προσχολικής αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
14. «Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής» του πανεπιστημίου Μακεδονίας και «Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής» του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
15. «Επιστημών Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (Θεσ/νίκης και Σερρών), του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
16. «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, «Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών, «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» του πανεπιστημίου Πειραιώς και του πανεπιστημίου Μακεδονίας.
17. «Νομικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
18. «Κοινωνιολογίας» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών, του πανεπιστημίου Κρήτης και του πανεπιστημίου Αιγαίου.
19. «Κοινωνικής Πολιτικής» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών και εισαγωγική κατεύθυνση «Κοινωνικής Διοίκησης» του Τμήματος «Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
20. «Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, « πολιτικών Επιστημών» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, εισαγωγική κατεύθυνση «Πολιτικής Επιστήμης» του Τμήματος «Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, «Πολιτικής Επιστήμης και ιστορίας» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών, «Πολιτικής Επιστήμης» του πανεπιστημίου Κρήτης και «Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων» του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
21. «Οικονομικών Επιστημών» ή «Οικονομικής Επιστήμης» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, του πανεπιστημίου Πειραιώς, του πανεπιστημίου Μακεδονίας, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γραφεια ντετεκτιβ του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του πανεπιστημίου Κρήτης, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
22. «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, του πανεπιστημίου Πειραιώς και του πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του πανεπιστημίου Πατρών και του πανεπιστημίου Αιγαίου.
23. «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών και του πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και «Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής» του πανεπιστημίου Πειραιώς.
24. «Ναυτιλιακών Σπουδών» του πανεπιστημίου Πειραιώς και «Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
25. «Χημείας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του πανεπιστημίου Κρήτης.
26. «Φυσικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του πανεπιστημίου Κρήτης.
27. «Μαθηματικών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και εισαγωγικές κατευθύνσεις «Μαθηματικών» των Τμημάτων «Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών» του πανεπιστημίου Κρήτης και «Μαθηματικών» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
28. «Στατιστικής Ασφαλιστικής Επιστήμης» του πανεπιστημίου Πειραιώς και εισαγωγική κατεύθυνση «Στατιστικής και Αναλογιστικών−Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών» του Τμήματος «Μαθηματικών» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
29. «Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, «Πληροφορικής» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, του πανεπιστημίου Πειραιώς, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Ιονίου πανεπιστημίου, «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του πανεπιστημίου Μακεδονίας, «Επιστήμης Υπολογιστών» του πανεπιστημίου Κρήτης, «Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και «Πληροφορικής και Τηλεματικής» του Χαροκοπείου
πανεπιστημίου.
30. «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τεχνολογίας Υπολογιστών» του πανεπιστημίου Πατρών.
31. «Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής» των Πανεπιστημίων Πατρών και Ιωαννίνων, «Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών» του Πολυτεχνείου Κρήτης, «Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων» του πανεπιστημίου Αιγαίου, και «Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
32. «Μηχανολόγων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, και «Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών» του πανεπιστημίου Πατρών.
33. «Μηχανικών Παρ αγωγής και Διοίκησης» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης και του Πολυτεχνείου Κρήτης.
34. «Χημικών Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και του πανεπιστημίου Πατρών.
35. «Μηχανικών περιβάλλοντος» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης και του Πολυτεχνείου Κρήτης.
36. «Επιστήμης των Υλικών» του πανεπιστημίου Πατρών και «Επιστήμης και τεχνολογίας Υλικών» του πανεπιστημίου Κρήτης.
37. «Αρχιτεκτόνων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
38. « πολιτικών Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του πανεπιστημίου Πατρών και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
39. «Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
40. «Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκ πολεοδομίαπολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
41. «Θεατρικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του πανεπιστημίου Πατρών και του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
42. «Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, «Διαχείρισης περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων» του πανεπιστημίου Πατρών( Αγρίνιο) και Δασολογίας και Διαχείρισης περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
43. «Γεωπονίας» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, «Επιστήμης Φυτικής Παρ αγωγής» και «Επιστήμης Ζωικής Παρ αγωγής και Υδατοκαλλιεργειών», «Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής» του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ «Γεωπονίας, Φυτικής Παρ αγωγής και Αγροτικού περιβάλλοντος» και «Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου περιβάλλοντος» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μόνο για τις αντίστοιχες κατευθύνσεις.
44. «Αγροτικής οικονομίας και Ανάπτυξης» του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, «Γεωπονίας» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (μόνο για την κατεύθυνση «Αγροτικής οικονομίας» του τμήματος) και « Αγροτικής Ανάπτυξης» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
45. «Γεωλογίας και Γεω περιβάλλοντος» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και «Γεωλογίας» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και του πανεπιστημίου Πατρών.
46. «Γεωγραφίας» του πανεπιστημίου Αιγαίου και του Χαροκοπείου πανεπιστημίου.
47. «Ιατρικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, του πανεπιστημίου Κρήτης και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
48. «Οδοντιατρικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
49. «Νοσηλευτικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
50. «Φαρμακευτικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και του πανεπιστημίου Πατρών.
51. «Κτηνιατρικής» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
52. «Βιολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, του πανεπιστημίου Πατρών και του πανεπιστημίου Κρήτης.
53. « επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ «Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής επικοινωνίας» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και « επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών.
54. «Σλαβικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και «Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών» του πανεπιστημίου Μακεδονίας.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τα παρακάτω τμήματα θεωρούνται μη αντίστοιχα όποτε δεν μπορούν οι φοιτητές τους να ζητήσουν μετεγγραφή σε άλλο τμήμα. Μη αντίστοιχα λοιπόν θεωρούνται τα παρακάτω λειτουργούντα πανεπιστημιακά τμήματα:
1. «Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.
2. «Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.
3. «Μεθοδολογίας ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.
4. «Μουσικών Σπουδών» του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.
5. «Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
6. «Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
7. «Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
8. «Θεωρίας και ιστορίας της Τέχνης» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
9. « Κινηματογράφου» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
10. «Μουσικών Σπουδών» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
11. « θεάτρου» του Αριστοτελείου <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.
12. « μάρκετινγκ και επικοινωνίας» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών.
13. «Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών.
14. «Στατιστικής» του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών.
15. «Βιο τεχνολογίας» του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών.
16. «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου» του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών.
17. «Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών.
18. «Δημόσιας Διοίκησης» του Παντείου πανεπιστημίου Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών.
19. «Βιομηχανικής Διοίκησης και τεχνολογίας» του πανεπιστημίου Πειραιώς.
20. «Ψηφιακών Συστημάτων» του πανεπιστημίου Πειραιώς.
21. «Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης» του πανεπιστημίου Μακεδονίας.
22. «Βιολογικών Εφαρμογών και τεχνολογιών» του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
23. «Μηχανικών Επιστήμης Υλικών» του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
24. «Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης» του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
25. «Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων» του πανεπιστημίου Πατρών ( Αγρίνιο).
26. «Διαχείρισης Πολιτισμικού περιβάλλοντος & Νέων τεχνολογιών» του πανεπιστημίου Πατρών ( Αγρίνιο).
27. «Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
28. «Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών» του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης.
29. «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του πανεπιστημίου Αιγαίου
30. Εισαγωγική κατεύθυνση «Εφαρμοσμένων Μαθηματικών» του Τμήματος «Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών» του πανεπιστημίου Κρήτης.
31. «Μηχανικών Ορυκτών Πόρων» του Πολυτεχνείου Κρήτης.
32. «Μεσογειακών Σπουδών» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
33. «Μηχανικών οικονομίας και Διοίκησης» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
34. «Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
35. «Επιστημών της θάλασσας» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
36. « περιβάλλοντος» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
37. «Πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας» του πανεπιστημίου Αιγαίου.
38. «Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας» του Ιονίου πανεπιστημίου.
39. «Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας» του Ιονίου πανεπιστημίου.
40. «Τεχνών Ήχου και Εικόνας» του Ιονίου πανεπιστημίου.
41. «Μουσικών Σπουδών» του Ιονίου πανεπιστημίου.
42. «Ειδικής αγωγής» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
43. «Βιοχημείας και Βιο τεχνολογίας» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
44. «Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής» του Χαροκοπείου πανεπιστημίου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Oλα όσα γν<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone
Στις 8 το βράδυ η Apple<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhoneinCanada φαίνεται το κου<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα – μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.
Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πί<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογρα<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.
YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>
Σίγουρα ταχύτερος θα είναι <a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone. H ανανεωμένη
εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1
Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη
είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός
ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple –
πιεζόμενη από τον ανταγωνισμ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhones με οθόνη 6
ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η
μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.
Εκτος από τις γνωστές επιλογέ<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.
Οσον
<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό
κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει
τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και
να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολο<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.
Τέλος,
το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της
Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο
προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και
σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες
κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.
YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>
Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα
φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε
μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε: «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ κόμμακόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω <a href="http://ekloges.ypesεθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την κόμμακόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/611383/oles-oi-nees-adistoihies-ton-tmimaton-aei/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…