ΕΠΙΠΛΑ χιλιάδες ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ νεκρά ψάρια βρίσκονται στην ΕΠΙΠΛΟ ΒΟΛΟΣ επιφάνεια της λίμνης και ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ως αιτία είναι η ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ έλλειψη ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ οξυγόνου στο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ νερό.
…”

Νεκρά ψάρια στη λίμνη Ισμαρίδα ΕΠΙΠΛΑ VIDEO
ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Τα 101 μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε…
Νο. 31: Sanphet Prasat Palace, Μπανγκόκ – Ταξίδια που αξίζει κανείς να πραγματοποιήσει στη ζωή του

Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

No. 31. Sanphet Prasat Palace, Μπανγκόκ

Το πανέμορφο παλάτι Sanphet Prasat χτίστηκε στα χρόνια της βασιλείας του Baromatrai Lokanat, ο οποίος ήταν ο όγδοος βασιλιάς της Αγιούταγια

Αυτός πέτυχε να σχεδιάσει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ που προφανώς διαφέρει από τα προηγούμενα πρότυπα και έτσι στο συγκεκριμένο κτίριο είναι εμφανή τα περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και τα εντυπωσιακά αετώματα πάνω από τις πόρτες.

Το Sanphet Prasat Palace χρησιμοποιήθηκε σε πολλές σημαντικές δημόσιες τελετές του Κράτους, αλλά καταστράφηκε ολοσχερώς όταν η περιοχή κατακτήθηκε από τη Βιρμανία το 1767.

Ο αρχιτέκτονας Muang Boran ανακατασκεύασε το οικοδόμημα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τα αρχαιολογικά και ιστορικά στοιχεία των ερευνητών, τόσο για το εξωτερικό, όσο και για το μεγαλοπρεπές εσωτερικό του παλατιού.

Ο περιβάλλοντας χώρος που το φιλοξενεί είναι εξίσου εντυπωσιακός, με τα συντριβάνια και τα νερά της λίμνης που το αγκαλιάζει να δημιουργούν μια παραμυθένια εικόνα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

ΕΠΙΠΛΑ Κινδυνεύει να μην μπορεί να λειτουργήσει το αρδευτικό σύστημα των Σερρών
Λόγω των κλοπών υλικών που περιέχουν μέταλλα

«Το αρδευτικό σύστημα της περιοχής των Σερρών κινδυνεύει να μην μπορεί να λειτουργήσει γιατί κατακλεύεται από οργανωμένες ομάδες που δρουν εντός και εκτός συνόρων με σκοπό τη συγκέντρωση μετάλλων από κάθε είδους πηγή». Τα παραπάνω ανέφερε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόσφατα η Περιφερειακή Ενότητα δαπάνησε 40.000 ευρώ για την αποκατάσταση υλικών που εκλάπησαν από αντλιοστάσιο στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.

«Η Αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί και πραγματοποιεί έρευνες στα σημεία όπου είναι πιθανόν να συγκεντρώνονται αυτά τα υλικά. Άλλοτε τα εντοπίζει, άλλοτε όχι» σημείωσε και πρόσθεσε ότι πολλές φορές, προτού οι κλοπές γίνουν αντιληπτές, τα μέταλλα έχουν ήδη μεταφερθεί πολύ μακρύτερα από το σημείο από όπου αφαιρέθηκαν. «Οι ΤΟΕΒ βρίσκονται σε συναγερμό για σπασμένους και χαλασμένους μετασχηματιστές» είπε και σχολίασε ότι συζητείται το ενδεχόμενο να γίνονται περιπολίες για τη φύλαξη τουλάχιστον των σημείων όπου υπάρχουν ακριβά υλικά.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, προς το παρόν το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε προϋπολογισμό 200.000 ευρώ για την αντικατάσταση καλωδίων και λοιπών υλικών υφιστάμενων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού από το οδικό δίκτυο ολόκληρης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το θέμα των ατυχημάτων από τους φω ΤΕΙνούς σηματοδότες που δεν λειτουργούν έθεσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία αλληλεγγύη» Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Τα περισσότερα φανάρια δεν λειτουργούν. Σκοτώνεται κόσμος και θα πρέπει η περιφέρεια να ασχοληθεί με το θέμα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι αμιγώς δική της αρμοδιότητα» σχολίασε. Για το συνολικό ζήτημα των κλοπών μετάλλων πρό ΤΕΙνε, μεταξύ άλλων, την παρακολούθηση δια φόρων σημείων σε βάρδιες, σε συνεργασία με την Αστυνομία, τους δήμους και την περιφέρεια, την παράδοση ανακυκλώσιμων υλικών με παραστατικά που θα αναγράφουν την προέλευσή τους αλλά και την υιοθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων εντοπισμού των βλαβών και των δολιοφθορών.

ΕΠΙΠΛΑ
source: http://www.skai.gr/news/environment/article/241545/nekra-psaria-sti-limni-ismarida/

ΕΠΙΠΛΑ…