Sørg for, at du køber et renraset dyr fra en pålidelig katteforretning i Singapore. For at leve med din store lodne familie, her nogle nyttige tip til at følge og have lidt ‘ME’-tid. Ofte kan orme forekomme sovende i kattens krop i lang tid og kun manifestere sig i en fækalundersøgelse efter en slags stressbegivenhed som graviditet eller operation. Hvis du har en høj procentdel, kan det muligvis spare dig tid og penge i det lange løb at implementere den i din indtagsprotokol. Føjet Ormekure til katte vægttab kan du muligvis også bemærke, at din kat kæmper med en oppustet mave. De fleste doseringer er afhængige af din katts vægt, og det er derfor en god ide at veje dem, inden du administrerer medicin. Når en kat har orme, betyder det ikke meget, hvor meget mad de spiser, ormene stjæler deres vitale næringsstoffer, og som sådan begynder din kat at tabe sig. Disse orme samles også i tyktarmen, men forårsager ikke ofte så meget skade som deres kolleger. Rundeorme er normalt mellem 3 og 5 inches lange, og således kan en lille killing i en lille killing virkelig forårsage nogle alvorlige problemer. Det er vigtigt at overveje andre sundhedsmæssige problemer, der kan forårsage diarré udover parasitter, herunder alvorlig infektiøs sygdom som panleukopeni såvel som ikke-infektiøse årsager. Hvis dette er tilfældet, vil du vælge en flydende aformer, der simpelthen kan hældes over deres mad.

I dette tilfælde administrerer en dyrlæge væsker intravenøst. Det er vigtigt, at du korrekt diagnosticerer den type orme, dit kæledyr har at gøre med (gennem en undersøgelse hos deres dyrlæge.) Din dyrlæge vil udføre fysisk undersøgelse og også teste deres afføring for at bestemme den nøjagtige ormtype. Når du ved hvad du har at gøre med, kan du vælge et mærke, der tackle den pågældende orm, eller om nødvendigt en aformer, der tackler alle forskellige orme. Mens du måske ikke altid ser ormene i deres afføring, er der en række symptomer, der kan indikere, at dit kæledyr har at gøre med en ormangreb. Det er vigtigt at vide, at symptomer på orme hos katte, så du hurtigt kan få øje på dette problem og afhjælpe det med effektive afvindingsbehandlinger. Det er altid vigtigt at få en medicinsk udtalelse. Dyrlæger er som læger blevet dyre, men da kæledyr ofte bliver som familiemedlemmer, tøver vi ikke med at få dem den pleje, de har brug for. Tabletter er gode, idet du kender deres nøjagtige dosering og hurtigt kan få dem ned i din katts hals. Imidlertid tager nogle katte simpelthen ikke medicin og er måske lidt utilfredse med at du tvinger en tablet ned i halsen. Dette er et klart tegn på, at de føler sig ubehagelige, og ormene kan forårsage dem ekstrem irritation. Hvad er symptomerne på orme hos katte?

Selvom det ikke er så almindeligt, kan nogle katte muligvis håndtere en piskenormangreb. Du skal muligvis grave dig rundt for at finde en kæledyrsforsikring, der imødekommer din hunds behov. Når du beslutter at tilbyde et kæledyr hjem, skal du huske, at det skulle være i kæledyrets levetid. Lad ikke børn gå barfodet eller sidde på legepladser eller strande, hvor de udsættes for afføring med kæledyr. Den onde cyklus fortsætter derefter, når din kat frigiver æg i deres fæces, og andre katte bliver inficeret. Båndorm udvikler sig i tarmtarmen på din kat, og dele af den går i stykker og udskilles gennem deres fæces. Rund orm er måske den mest almindelige parasit blandt katte og tegner sig for over 70 procent af angrebene. Krogeorme er lidt af en grim parasit og foder på din kattes blod ved at fastgøre dem i deres tarmforing. Jeg fører pastaen gennem en sprøjte. Et locum kan måske ikke føle sig godt tilpas på at indlægge en patient natten over uden noget personale til stede. Til tider føler vi straks positive vibber over byenkæledyrvenlig, mens andre gange tager det lidt mere at grave for at bestemme en bys holdning til kæledyr. Da forebyggelse er bedre end kur, giver det mere mening at aforme dine katte end at behandle eftervirkningerne. Heldigvis kan det tage mange uger at blive æg, så ejere, der praktiserer god kassehygiejne, har en bedre chance for at slippe af med æggene. Hvis du har specifikke politikker, nogle idiosynkrasier, eller du kan lide at tappe dine fødder tre gange, før du spay en kat, ved dit supportpersonale det bestemt – sandsynligvis bedre end du gør!