ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τηλεφωνα Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Καλαμάτας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Καλαμάτας, ιδιωτικοι ντετεκτιβ πειραιασ μετά την άμεση διαβίβαση από την περιφέρεια Πελοποννήσου του σχετικού αιτήματος του Δήμου, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Με την απόφαση αυτή κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες Θουρίας, Καλαμάτας και οι Τοπικές Κοινότητες Σπερχογείας, Μικρομάνης, ΜΟΙΧΕΙΑ Ασπροχώματος και Άρι, ΔΙΑΖΥΓΙΟ λόγω της έντονης βροχόπτωσης της 11ης Νοεμβρίου και των συνεχιζόμενων προβλημάτων.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Δικαστική προστασία για 37χρονη άνεργη δανειολήπτρια

Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας απαγορεύσε τον πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας της

Tην απαγόρευση του πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας μιας 37χρονης δανειολήπτριας που είναι άνεργη από το 2009, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.

Παράλληλα, προσδιόρισε μηδενικές καταβολές για το συνολικό χρέος, ύψους 93.517,98 ευρώ, Γραφεια ντετεκτιβ προς την πιστώτρια τράπεζα μέχρι τις 13-2-2014, όποτε σε νέα δικάσιμο θα διερευνήσει την περίπτωση επαναπροσδιορισμού των μηνιαίων μηδενικών καταβολών, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η 37χρονη και εξαιτίας των οποίων προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, το δικαστήριο με την 32/2013 απόφασή του, έκρινε ότι υπό τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της 37χρονης, η κύρια κατοικία της πρέπει να εξαιρεθεί χωρίς ταυτόχρονα να υποχρεωθεί να ικανοποιήσει τους πιστωτές της με την καταβολή χρηματικού ποσού. Τούτο, όπως σημειώνει, επιβάλλεται στη συγκεκριμένη περίπτωση ενόψει της αποδεδειγμένης πραγματικής αδυναμίας της να επιβιώσει με την πενιχρή σύνταξη που λαμβάνει και λόγω της φύσεως της πάθησής της, σε συνδυασμό με την αδυναμία εξεύρεσης εργασίας λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Η Μπέσσυ Αργυράκη στο Χυτήριο
Σε jazz n blues μονοπάτια

Από τη Marilyn Monroe έως τη Barbra Streisand, η μοναδική Μπέσσυ Αργυράκη σε jazz n blues μονοπάτια, μας προσκαλεί σε μια βραδιά αποκάλυψη, σε μια μουσική παράσταση «πρόταση», όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μαζί της ο Δημήτρης Κίκλης
Συνοδεύει η Rouge Noir orchestra
Πιάνο: Δημήτρης Κίκλης
Πνευστά: Γιώργος Γιαννόπουλος
Μπάσο: Νίκος Μαυρομάτης
Επιμέλεια βίντεο: Κωνσταντίνος Δίλζας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Κίκλης
Ώρα έναρξης: 21:30
Τόπος: Χυτήριο

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/MPJV55qhsck?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/MPJV55qhsck&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ κηφισια πειραιασ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=277577&catID=3
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…