παρακολουθηση κινητου – https://detectiv.gr/ATHENS-000024-PARAKOLOUTHISI-KINITOY.html. ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Τεχνολογία – Tα κουμπιά “Like” και “Share” στο Facebook αλλάζουν μορφή ΜΕΙΚ ΑΠ Μετά από αρκετό καιρό, ήρθε ή στιγμή για το εμβληματικό εικονίδιο του δημοφιλέστερου ίσως κοινωνικού δικτύου στον κόσμο να αλλάξει μορφή, όπως θα συμβεί και με το πλήκτρο Share.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το blog της εταιρίας για τους developers χθες, τα κουμπιά Like και Share εμφανίζονται περίπου 22 δισεκατομμύρια φορές καθημερινά.
Η παρουσία τους είναι δε ενεργή σε περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια websites.
Η αλλαγή που θα υποστούν τα Like και Share περιλαμβάνουν την μετάβαση σε ένα πιο “ζωντανό” μπλε χρώμα ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία του εικονιδίου “Thumbs Up” – το γνωστό χέρι με υψωμένο τον αντίχειρα, το οποίο αντικαθίσταται από το “f” του facebook.
Ο κώδικας των επανασχεδιασμένων Like και Share είνα ήδη διαθέσιμος για τους διαχειριστές και τους developers των sites οπότε αν δεν έχετε εντοπίσει ακόμα την αλλαγή κάντε λίγη υπομονή καθώς η ενσωμάτωση έχει ήδη ξεκινήσει σε όλο το διαδίκτυο.
Πηγή: παρακολουθηση κινητου e-pcmag.gr
ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»
Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, παρακολουθηση κινητου για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, παρακολουθηση κινητου ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, παρακολουθηση κινητου ήταν για αυτό τον σκοπό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΜΕΙΚ ΑΠ To <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone των ρεκόρ και των χρυσών εσόδων
Οταν ο ιδρυτής της Apple παρουσίασε το πρώτο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στην επιτυχία του
Οταν στις 9 Ιανουαρίου του 2007 ο Στιβ Τζομπς είχε βγάλει από την τσέπη του το πρώτο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που ερχόταν, με την επανάσταση των φορητών συσκευών και την διαρκή διασύνδεση στο διαδίκτυο εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο… Ισως, ούτε και οι οραματιστές δημιουργοί της Apple, που από το 2004 είχαν εστιάσει στη ανάπτυξη μια φορητής συσκευής τύπου tablet, επενδύοντας αρκετές δεκάδες εκατομμύρια σε έρευνα, ανάπτυξη και εξαγορά πατεντών.
Μια ομάδα χιλίων εργαζομένων με επικεφαλής των σχεδιαστή όλων των προϊόντων της Apple με το διάσημο πλέον πρόθεμα “i”, σερ Τζόναθαν Αϊβι, είχαν επικεντρωθεί στο μυστικό πρότζεκτ “Purple”. Οπως είναι ίσως λιγότερο γνωστό, το best seller προϊόν της Aplle, που γέμισε τα ταμεία της με έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και εκτίναξε για κάποια χρόνια στα ύψη την κεφαλαιοποίησή της, προέκυψε ως “spin-off” από το αρχικό πρότζεκτ.
Ακόμα και όταν ο ιδρυτής της Apple παρουσίασε το πρώτο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στην επιτυχία του. Ακόμα λιγότεροι αυτοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε με το υπό δημιουργία οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου, το οποίο η Apple είχε ξεκινήσει να χτίζει μέσω των iPods και του iTunes -το Apple Store ήρθε μετά. Και βέβαια οι περισσότεροι αναρωτιόνταν για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης και την είσοδο της Apple σε μια αγορά που μέχρι τότε κυριαρχούσαν ονόματα όπως της No Kia, της Motorola και της Ericsson.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρώτο <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone – που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα – δεν είχε καν δυνατότητα σύνδεσης δεδομένων σε 3G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αφού οι άνθρωποι της Apple πίστευαν ότι οι καταναλωτές δεν θα ήθελα να πληρώνουν τα τσουχτερά την εποχή εκείνη τέλη διασύνδεσης και είχαν προβλέψει απλά τη δυνατότητα σύνδεσης σε τοπικά ασύρματα δίκτυα Wi-Fi.
Το τι ακολούθησε είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους. Οι φορητές συσκευές και ιδιαίτερα τα smartphones κυριαρχούν σήμερα στην αγορά των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, αντίστοιχα οικοσυστήματα, με κυρίαρχο πλέον το Android της Google, γιγαντώθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια και πλέον ένας από τους βασικούς στόχους της Βιομηχανίας είναι η διασύνδεση των δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.
Κοιτώντας πίσω, τρίμηνο στο τρίμηνο τις πωλήσεις του <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει την εκρηκτική αύξηση, που μετέτρεψε τη συσκευή της Apple από ένα gadget για τους μυημένους σε ένα fashion icon. Κορύφωση το εορταστικό, τελευταίο τρίμηνο του 2012, όταν το <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone σε όλες τις εκδόσεις του (4, 4S και 5) ξεπέρασε σε πωλήσεις παγκοσμίως τα 45 εκατομμύρια κομμάτια.
Πλέον η πρόκληση είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός πιο ισχυρός από ποτέ, η δυσπιστία μερίδας των καταναλωτών, αλλά κυρίως των επενδυτών μεγάλη και μένει να αποδειχτεί αν η Apple μπορεί να εκπλήξει και αυτή τη φορά εκτός από τα fan boys και τον υπόλοιπο τεχνολογικά ενήμερο κόσμο.
<a target="_blank" href="http://www.statista.com/topics/870/ <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone/chart/600/ <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone-sales-since-q2-2007/”>
ΜΕΙΚ ΑΠ
source: παρακολουθηση κινητου http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274415&catID=22
ΜΕΙΚ ΑΠ…