παρακολουθηση γραφεια ντετεκτιβ κινητου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου γραφεια ντετεκτιβ πειραιασ ”
Αρβανιτόπουλος: ” ιδιωτικοσ ντετεκτιβ Δεν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ευνόησα το Πάντειο παρακολουθηση κινητου και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς” ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
Κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες πως οι αποφάσεις του ευνοούν το Πάν ΤΕΙο Πανεπιστήμιο, όπου δίδασκε, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στην νοσηρή πτυχή της ανώτατης ανώτατης εκπαίδευσης που σχετίζεται με τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας που μαστίζουν τα ελληνικά ΑΕΙ.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στα φαινόμενα διορισμών συγγενικών προσώπων καθηγητών και μελών της επιστημονικής κοινότητας ως διοικητικών υπαλλήλων στα περισσότερα Πανεπιστήμια, δίνοντας μάλιστα και παραδείγματα από τις λίστες των υπαλλήλων του Καποδιστριακού πανεπιστημίου, εκεί όπου από τους 1.000 και πλέον υπαλλήλους μόλις 12 (!) φαίνεται να έχουν προσαληφθεί μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, ενώ πάνω από 300 είναι οι περιπτώσεις συνεπωνυμίας διοικητικών υπαλλήλων και πανεπιστημιακών δασκάλων!
Ο υπουργός τόνισε πως η διαθεσιμότητα είναι σαφώς μια επώδυνη διαδικασία, δεν μπορούν όμως από αυτή να εξαιρεθούν οι υπάλληλοι των ΑΕΙ, όταν, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ” ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όλοι οι Έλληνες έχουν ματώσει”. Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε πως από τους συνολικά 1100 διοικητικούς υπαλλήλους που θα μπουν στο καθεστώς διαθεσιμότητας οι 650 τελικώς θα καλύψουν κενά σε άλλα τμήματα.
Αρνήθηκε κάθε υπόνοια ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένων ιδρυμάτων, όπως το Πάν ΤΕΙο και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, λέγοντας πως με δική του εισήγηση οι πρώτες οριζόντιες ερικοπές έγιναν ακριβώς στο Πάν ΤΕΙο και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, συμπληρώνοντας πως ουδέποτε τέθηκαν κομματικά κριτήρια. Σημείωσε πως για να βγουν τελικώς οι συντελεστές βάσει των οποίων προκύπ ΤΕΙ ο αριθμός των υπεράριθμων υπαλλήλων ανά σχολή, χρησιμοποιήθηκε ως βάση μια μελέτη με διεθνή στάνταρ και βασικό κριτήριο την αναλογία διοικητικών προς το συνολικό αριθμό φοιτητών ανά τμήμα, καθηγητών, ακόμα και εργαστηρίων.
Ερωτηθείς τέλος κατά πόσον υπάρχει χώρος για μια κίνηση καλής θέλησης και ενδεχομένως έναν συμβιβασμό, ο κ. Αρβανιτόπουλος τόνισε πως ο πολιτικός χρόνος είναι κατεπείγων, πως η διαθεσιμότητα είναι αναγκαία για να καλύψουμε τις δεσμεύσεις μας έναντι των πιστωτών μας και πως ο ίδιος περιμένει από τους πρυτάνεις να είναι ηγέτες, να παίρνουν δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις…
Η μεγάλη “οικογένεια” του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ
Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικά: και αναδεικνύουν τη διαπλοκή και την έλλειψη διαφάνειας που επικρατούσε στους κόλπους των Πανεπιστημίων. Στοιχεία που αποτελούν μάστιγα και δεν αφήνουν την ανώτατη εκπαίδευση να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι η εμπέδωση της καδημαικής ελευθερίας, η ερευνα και οι σπουδές των φοιτητών που περιμένουν να πάρουν το πτυχίο τους για ένα καλύτερο αύριο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάλυση τωνστοιχείων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εργάζονται σήμερα 1.337 και στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο 883 Διοικητικοί Υπάλληλοι. Μετά την ολοκλήρωση της διαθεσιμότητας το ΕΚΠΑ θα έχει 937 και το ΕΜΠ 547 υπαλλήλους, έναντι 1.050 διοικητικών υπαλλήλων που έχει η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, υπεύθυνη για τη διοίκηση 200.000 εργαζομένων.
Μετά το 1995, χρονιά που συστάθηκε ο ΑΣΕΠ προσελήφθησαν 1309 υπάλληλοι στο ΕΚΠΑ και 840 υπάλληλοι στο ΕΜΠ.
Από αυτούς ΑΣΕΠ προσελήφθησαν μόνο:
- 12 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ μέσω διαδικασίας προκήρυξης θέσεων με σειρά προτεραιότητας (3 υπάλληλοι το 2002 και 9 υπάλληλοι το 2008)
- 19 υπάλληλοι του ΕΜΠ μέσω διαδικασίας προκήρυξης θέσεων με σειρά προτεραιότητας (3 υπάλληλοι το 2002 και 16 υπάλληλοι το 2008)
- 1 υπάλληλος στο ΕΜΠ μέσω γραπτού διαγωνισμού (1995)
Συμπερασματικά, όλες οι λοιπές προσλήψεις (1.297 προσλήψεις στο ΕΚΠΑ και 820 στο ΕΜΠ) έγιναν με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.
Ειδικότερα κατά την τελευταία 10ετία στο ΕΚΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία, έγιναν 572 προσλήψεις που αντιστοιχούν στο 43% των υπαλλήλων, ενώ στο ΕΜΠ πραγματοποιήθηκαν 405 προσλήψεις που αντιστοιχούν σε ποσοστό 46% του συνόλου των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος. Την ίδια περίοδο, υπήρξε μείωση των εισακτέων στα δύο ιδρύματα που κυμαίνεται μεσοσταθμικά στο 25%.
Σήμερα, από τους 1337 υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και τους 883 του ΕΜΠ αποσπασμένοι σε άλλους φορείς, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία είναι:
- 43 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ
- 27 υπάλληλοι του ΕΜΠ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την ημερομηνία πρόσληψής τους 92 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και 69 υπάλληλοι του ΕΜΠ ήταν ηλικίας μεταξύ 18 – 25 ετών.
Στο ΕΚΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, εμφανίζονται 313 περιπτώσεις συνεπώνυμων υπαλλήλων, ενώ στο ΕΜΠ 148 υπάλληλοι.
Τέλος, εμφανίζονται 217 περιπτώσεις συνεπωνυμίας διοικητικών υπαλλήλων με μέλη ΔΕΠ στο ΕΚΠΑ και 66 περιπτώσεις συνεπωνυμίας διοικητικών υπαλλήλων με μέλη ΔΕΠ στο ΕΜΠ.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς
Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα
φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν ” γραφεια ντετεκτιβ ελάτε ντετεκτιβ τιμεσ ντετεκτιβ τιμεσ να πάμε
μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε: «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/330159/arvanitopoulos-den-eunoisa-to-padeio-kai-to-panepistimio-peiraios/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…