ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Ένα κοριτσάκι μόλις οκτώ ετών πήρε διαζύγιο από τον… επίσης ανήλικο σύζυγό της και έγινε έτσι ο νεαρότερος άνθρωπος που……

Ζωντοχήρα ετών… οκτώ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Χώρισε από τον 14χρονο σύζυγό της

Ένα κοριτσάκι μόλις οκτώ ετών πήρε διαζύγιο από τον… επίσης ανήλικο σύζυγό της και έγινε έτσι ο νεαρότερος άνθρωπος που χώρισε ποτέ στην Ινδία!

Ο πατέρας της Fatima Mangre από την περιοχή Shravasti στην επαρχία Uttar Pradesh της Ινδίας, είχε παντρέψει την κόρη του, όταν ήταν τεσσάρων ετών, με τον 10χρονο τότε Arjun Bakridi.

Όταν το ανήλικο αγόρι έφτασε στην ηλικία των 14 ετών πήγε να… ζητήσει τη «νύφη» του και να την πάρει στο σπίτι του.

Ο πατέρας της όμως άλλαξε γνώμη και του είπε ότι ήθελε να περιμένει μέχρι η κόρη του να γίνει 18 ετών, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ για να φύγει από το σπίτι.

«Κατάλαβα ότι αυτή η πρακτική του να παντρεύουμε τις κόρες μας τόσο μικρές ήταν λανθασμένη και ότι το παιδί μου έπρεπε να ζήσει την παιδική του ηλικία. Ήταν καθήκον μου να την προστατέψω» είπε ο ίδιος όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Βέβαια, δε συμφώνησαν όλες οι πλευρές με την απόφασή του.

Ο πατέρας του γαμπρού δυσαρεστήθηκε και οι δύο άντρες τσακώθηκαν έντονα. Μετά από αυτό το περιστατικό η 4χρονη νύφη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Οι Αρχές της περιοχής διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Nakhi στο βόρειο κρατίδιο της Uttar Pradesh, μετά από καταγγελία ενός μέλος της οργάνωσης National Commission for ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Women (NCW), που εδρεύει στο Νέο Δελχί.

«Πρόκειται για σκάνδαλο. Χρειαζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες, γραφεια ντετεκτιβ προτού αναλάβουμε δράση. Ο πατέρας του κοριτσιού πρέπει να απαντήσει γιατί την πάντρεψε σε ηλικία 4 ετών και ο πατέρας του αγοριού γιατί συμφώνησε σε έναν τέτοιο γάμο και στη συνέχεια απαίτησε να του παραδοθεί το παιδί, ενώ είναι μόλις 8 ετών! Είναι απαράδεκτο» είπε η Nirmala Samant.

Ο πατέρας του παιδιού έγραψε μια επιστολή στην οργάνωση ζητώντας να συγχωρεθεί, καθώς «κατάλαβε το λάθος του».
Σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF, πάνω από 32,9% των κοριτσιών παντρεύονται παράνομα κάτω από τη νομίμως επιτρεπτή ηλικία γάμου, που είναι τα 18 έτη.

Στην περιοχή Shravasti σημειώνονται οι περισσότεροι γάμοι ανηλίκων στη χώρα, με το ποσοστό των κοριτσιών που γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση να μην ξεπερνά το 19%.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ιδιωτικοσ ντετεκτιβ πειραιασ Ένας μισθός για τα σχολικά είδη

Μέχρι και κοντά στο ύψος του …κατώτατου μισθού μπορεί να φτάσει το κόστος των σχολικών ειδών για ένα παιδί, ντετεκτιβ πειραιασ αν οι γονείς επιλέξουν ν’ αγοράσουν τα ακριβά, τελευταίας μόδας προϊόντα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), ντετεκτιβ τιμεσ κατόπιν τιμοληψιών που διενήργησε στην αγορά, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς την Τετάρτη.

Αντίθετα, ντετεκτιβ τιμεσ αν οι γονείς επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί εντυπωσιακά λιγότερο.

Αναλυτικότερα, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ με βάση τις τιμοληψίες του ΚΕΠΚΑ, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ το κόστος για την αγορά των σχολικών, για ένα παιδί, κυμαίνεται από 18,19 έως …505,59 ευρώ στο δημοτικό και από 21,16 έως 548,75 ευρώ στο γυμνάσιο – λύκειο.

Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί η διαφορά τιμών ανά κατηγορία προϊόντων (ακριβά-φθηνά) μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 2.679,49% για το Δημοτικό και στο 2.493,34% για το Γυμνάσιο – Λύκειο.

Παράλληλα, τα ακριβά και εξεζητημένα σχολικά, με τα οποία οι γονείς θεωρούν ότι το παιδί τους θα προβληθεί θετικά, ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν ακόμη και πρόβλημα κοινωνικής ένταξης για τον μαθητή. Τα σχολικά είδη είναι εργαλεία μάθησης και όχι επίδειξης.

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους των σχολικών ειδών, το ΚΕΠΚΑ δεν έλαβε υπόψη τις ακραία υψηλές τιμές, που υπάρχουν στην αγορά, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ οι οποίες ωστόσο αξίζει να αναφερθούν: ένα μολύβι 14,94 ευρώ, ένα στυλό 65,01, ένας διαβήτης 45,20 ευρώ, ένα ντοσιέ 23,90, ξυλομπογιές 41,20 ευρώ, κασετίνα 39 ευρώ, τσάντα νηπιαγωγείου 108 και τσάντα δημοτικού 190 ευρώ.

“Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους γονείς να επιλέξουν προϊόντα, που η τιμή τους βρίσκεται, πιο κοντά στις χαμηλές τιμές. Πρέπει να περιοριστεί η ζήτηση των εξεζητημένων και πανάκριβων σχολικών. Σε μια περίοδο κρίσης, δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε ακραίες πρακτικές, ίσως και πρακτικές αισχροκέρδειας (από όπου και αν προέρχεται), γιατί θέλουμε π.χ. η τσάντα του παιδιού μας να έχει τον ήρωα της φετινής κινηματογραφικής επιτυχίας”, γραφεια ντετεκτιβ καταλήγει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/611130/zodohira-eton-okto/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…